Ajankohtaista

Blogi / Uutiset / Ajankohtaista

31 toukokuun, 2022
12 toukokuun, 2022
26 huhtikuun, 2022
27 joulukuun, 2020
27 joulukuun, 2020
27 joulukuun, 2020

Tervetuloa
virkistymään !

Paijan tila on Forssan ja Loimaan välissä. Puhdasta ilmaa ja tilaa keskellä peltomaisemaa.

Maatilamajoitusta Hämeessä
ympäri vuoden!

Paijan Maatila

Päivi ja Hannu Paija viljelevät maata Paijan maatilalla. Vielä vuoteen 2003 asti tilalla oli possujakin. Nyt viljellään viljaa. Tila elää tavallaan, vieraat kulkevat ajallaan. Juhla- ja kokoustilat, saunat ja majoitusta on tarjolla vieraille ympäri vuoden. Pitopöytä herkkuineen sekä alkoholitarjoilu järjestyvät myös.

Paijan maatila tarjoaa siis myös herkullista kestitsemistä tilan omasta keittiöstä, tilan omista antimista ja muista lähellä tuotetuista, puhtaista raaka-aineista. Keittiön filosofiana on Slow-food perinteitä kunnioittaen. Kaikki tehdään itse niin pitkälle, kuin se on mahdollista!

Paijan tilan keittiöstä toimitetaan mm. joulun alla perinteiset joululaatikot Loimaan City-markettiin asti.

Kysy tilalla itse viljellystä ohrasta haudutettua puuroa!

Vastuullisuus lähtee sydämestä

Paijalla vastuullisuus on kuin itsestään selvyys. Meillä vastuullinen toiminta on näkynyt jo aikojen alusta kulttuuriperintää kunnioittamalla rakennuksissa, maassa ja jopa Areenan juhlamenuissa. Tuotamme osan tarjoiltavasta ruoasta itse ja myös teemme sen itse, panostamme ruokahävikkiin ja tilallahan on oma signature dish!

Ohjaamme asiakkaitamme lajitteluun sekä sähkön ja veden kohtuulliseen käyttöön. Tilan sähkö on vihreää ja tulevaisuus tuo uusia, luontoa säästäviä innovaatioita myös Paijalle!

Yleisesti todeten edistämme Paijalla hyvinvointia, ihmisoikeuksia ja tasa-arvoa. Kiinnitämme erityistä huomiota kestävään ja vastuulliseen toimintaan