Kokous ja Koulutukset

Tervetuloa
virkistymään !

Paijan tila on Forssan ja Loimaan välissä. Puhdasta ilmaa ja tilaa keskellä peltomaisemaa.

Maatilamajoitusta Kanta-Hämeessä

ympäri vuoden!

Kokous- ja juhlatilat

Paijan Areena-rakennus palvelee kokous- ja koulutustilaisuuksien järjestäjiä ja juhlijoita tarjoamalla istumapaikat yli 200 henkilölle.

Maatilamajoitusta Ypäjällä ympäri vuoden. Sauno, herkuttele, rentoudu ja majoitu maatilalla!

Kesällä onnistuvat myös mökkimajoitukset ja pihaleirintä!

Täydellinen paikka

Järjestä koulutustilaisuus, kokous tai vaikka yrityksen TYKY-päivä Ypäjällä, Paijan maatilalla! Tilaa kokousväen ruokahuolto Paijan maatilan keittiöstä ja saat oman keittiön lähiherkkuja – puhdasta ja perinteistä ruokaa – pitopöydän täydeltä. Tarvittaessa myös alkoholitarjoilu onnistuu!

TYKY -päivä Paijassa ja tekeminen ei lopu kesken! Pelaa mölkkyä tai pihapelejä – tilaa on! Kokeile kuplapalloturnausta, melomista Loimijoella tai ratsastamista Hevospitäjässä. 

Anna eräoppaan johdattaa porukka luontopoluille Torronsuolle.

Monipuoliset aktiviteetit ovat lähellä ja niiden jälkeen maistuu taas saunominen Paijan maatilalla!

Kokoustilat

Areena

Vanhasta konehallista korjattu Areena palvelee aina 220 henkeen asti. Yhtenäinen, esteetön, hyvän akustiikan tila on käytettävissä ympäri vuoden. Järjestä sinäkin oma tilaisuutesi Areenalla! Kerro suunnitelmistasi meille, niin tehdään niistä totta.

Areenalla onnistuvat kokous- ja koulutuspäivät sujuvasti yhtenäisessä tilassa.Pääset helposti myös ryhmätyöskentelytilaan ja käytössäsi on videotykki, fläppitaulu ja nopea nettiyhteys. Ruokailut sujuvat tilan oman keittiön lähiherkuilla ja taukoulkoilu on helppo toteuttaa. Pihalla riittää tilaa!

Previous
Next
Previous
Next

Takkatupa

Takkatupa on kolmen holvikaaren rakennus, jonne voi tulla kokoustamaan ja nauttimaan illanvietosta jopa 20 henkilön porukalla! Ja kestitys oman tilan keittiöstä!

 ”Menninkäiset järjestävät mielellään pitoja, joissa syödään, juodaan ja tanssitaan.” Lähde: Wikipedia

Majatalo

Kapasiteetti: Suuri tupakeittiö, tilava oleskeluhuone, viisi makuuhuonetta – 16 vuodepaikkaa, 2 wc:tä, 2 suihkua. 

Majatalossa on suuri tupakeittiö ja tilava oleskeluhuone televisioineen. Alakerrasta löytyy myös kaksi erillistä suihkua ja wc sekä kaksi majoitushuonetta. 

Tupakeittiö voi toimia tarvittaessa kokouspaikkana n. 10-12 hlölle.Yläkerran kolmen majoitushuoneen lisäksi sieltä löytyy valoisa aula vaikka rentouttavaan lukuhetkeen tai ryhmätyöskentelyyn.

Aulasta pääsee myös pienelle parvekkeelle nauttimaan maaseudun raittiista ilmasta ja rauhallisesta äänimaisemasta.

Previous
Next

Kesällä meillä voi pitää myös kota- ja pellonreunakokoukset! Lisäksi kesällä palvelevat alkuperäinen maatilapubi Riihipub ja terassit.

Lisäpalvelut

  • Menninkäissavusauna 490,-/ryhmä
  • Kärrysauna. Menninkäisen yhteydessä 200,-
  • Perhesauna ryhmille alk. 150,-
  • Pyyhe 10,-
  • Iltapala alk. 18,90
  • Illallinen alk. 35,- (ryhmän koko väh. 15 hlöä)
  • Melontaretki eräoppaan vetämänä Loimijoella alk. x,-/hlö.
  • Luontoretki eräoppaan vetämänä Torronsuolle alk. x,-/hlö.
  • Huom! Oikeus hinnan muutoksiin pidätetään

Katso Majoitus

01

Kokous ja koulutus

Kokoustiloina Areena, Majatalo ja Menninkäisen Takkatupa. Lisäksi kesällä Riihipubi ja terassit. Meillä voit pitää myös kota- ja pellonreunakokoukset!

02 (1)

Saunat

Menninkäisen Savusauna on pehmeälöylyinen holvikaarisauna maan alla. Lisäksi perhesauna, sauna-mökki, kärrysauna…
Hääjuhlat ja juhlatarjoilu tilat Kanta-Hämeessä

Juhlat ja tilaisuudet

Järjestä ihanat ja itsesi näköiset maalaishäät Paijassa! Vietä ikimuistoiset synttärit, juhli syntymää ja elämän merkkipaaluja herkutellen pitopöydän antimilla!
Parisängyt ihanassa maalaistalossa

Majoitus

Majoita juhlaväki tai TYKY- porukka Paijan tilalle! Majatalo, Takkatupa ja Kanapiian Kammari ovat käytössä ympäri vuoden. Paijan tila tarjoaa myös kesäisin mökkimajoitusta ja pihaleirintää karavaanareille!

Vastuullisuus lähtee sydämestä

Paijalla vastuullisuus on kuin itsestään selvyys. Meillä vastuullinen toiminta on näkynyt jo aikojen alusta kulttuuriperintää kunnioittamalla rakennuksissa, maassa ja jopa Areenan juhlamenuissa. Tuotamme osan tarjoiltavasta ruoasta itse ja myös teemme sen itse, panostamme ruokahävikkiin ja tilallahan on oma signature dish!

Ohjaamme asiakkaitamme lajitteluun sekä sähkön ja veden kohtuulliseen käyttöön. Tilan sähkö on vihreää ja tulevaisuus tuo uusia, luontoa säästäviä innovaatioita myös Paijalle!

Yleisesti todeten edistämme Paijalla hyvinvointia, ihmisoikeuksia ja tasa-arvoa. Kiinnitämme erityistä huomiota kestävään ja vastuulliseen toimintaan