Juhlat ja tilaisuudet

Tervetuloa
virkistymään !

Paijan tila on Forssan ja Loimaan välissä. Puhdasta ilmaa ja tilaa keskellä peltomaisemaa.

Maatilamajoitusta Hämeessä ympäri vuoden!

Juhlasali - Tilaisuuksiin juhlasali Ypäjän Paijassa

Juhlat ja tilaisuudet

Paijan Areena-rakennus palvelee juhlien ja erilaisten tilaisuuksien järjestäjiä ja tarjoaa istumapaikat yli 200 henkilölle. Autamme esimerkiksi hääjuhlien järjestämisessä parhaan kykymme mukaan, jotta saat juuri oman näköisesi ihanat maalaishäät! Lähistöllä sijaitsevat Kukkaboksi tai Terjenkukka…

Täydellinen paikka

Esiintymiskorokkeella pääsevät puheenpitäjät loistamaan ja vaikkapa häiden perinneleikit näkyväksi ohjelmanumeroksi. Toki korokkeelle voi tilata vaikka orkesterin musisoimaan ja tahdittamaan tanssikansaa!

Pienemmällä porukalla onnistuvat juhlat myös tunnelmallisessa Takkatuvassa tai Majatalossa.

Miltä kuulostaisi tunnelmallinen illallinen kynttilän valossa, osittain maan alla, kattona komeat holvikaaret?

Juhli, sauno, herkuttele, rentoudu ja majoitu maatilalla! Maatilamajoitusta ja saunomista Ypäjällä ympäri vuoden. Kesällä onnistuvat myös mökkimajoitukset ja pihaleirintä!

Teemalliset Juhlat

Kerro Sinä tarinasi ja ideasi meille, niin toteutetaan se yhdessä!

Suunnitteletko ikimuistoisia polttareita morsiamen kauneussaunoineen ja taikoineen? Onko mielessäsi harrasteporukan teemapäivä tai erilaiset 60-kymppiset?

Jokainen tilaisuus on henkilökohtainen. Suunnittelemme sen räätälöidysti asiakkaamme kanssa henkilökohtaisesti. 

Voit valita menun myös esim. tästä: ”Maalaiselämää, Boheemi Kosketus tai Villiä Unelmaa” 

Meiltä myös erilaisia kakkuvaihtoehtoja. 

Juhla-Areenalle pääsee myös pyörätuolilla. Tilauksesta myös alkoholioikeudet.

Juhlatilat & Tilaisuudet

Areena

Vanhasta konehallista korjattu Areena palvelee aina 220 henkeen asti. Yhtenäinen, esteetön, hyvän akustiikan tila on käytettävissä ympäri vuoden. Järjestä sinäkin oma tilaisuutesi Areenalla! Kerro suunnitelmistasi meille, niin tehdään niistä totta.

Areenalla onnistuvat kokous- ja koulutuspäivät sujuvasti yhtenäisessä tilassa.Pääset helposti myös ryhmätyöskentelytilaan ja käytössäsi on videotykki, fläppitaulu ja nopea nettiyhteys. Ruokailut sujuvat tilan oman keittiön lähiherkuilla ja taukoulkoilu on helppo toteuttaa. Pihalla riittää tilaa!

Previous
Next
Previous
Next

Takkatupa

Takkatupa on kolmen holvikaaren rakennus, jonne voi tulla kokoustamaan ja nauttimaan illanvietosta jopa 20 henkilön porukalla! Ja kestitys oman tilan keittiöstä!

 ”Menninkäiset järjestävät mielellään pitoja, joissa syödään, juodaan ja tanssitaan.” Lähde: Wikipedia

Majatalo

Kapasiteetti: Suuri tupakeittiö, tilava oleskeluhuone, viisi makuuhuonetta – 16 vuodepaikkaa, 2 wc:tä, 2 suihkua. 

Majatalossa on suuri tupakeittiö ja tilava oleskeluhuone televisioineen. Alakerrasta löytyy myös kaksi erillistä suihkua ja wc sekä kaksi majoitushuonetta. 

Tupakeittiö voi toimia tarvittaessa kokouspaikkana n. 10-12 hlölle.Yläkerran kolmen majoitushuoneen lisäksi sieltä löytyy valoisa aula vaikka rentouttavaan lukuhetkeen tai ryhmätyöskentelyyn.

Aulasta pääsee myös pienelle parvekkeelle nauttimaan maaseudun raittiista ilmasta ja rauhallisesta äänimaisemasta.

Previous
Next

Kesällä meillä voi pitää myös kota- ja pellonreunakokoukset! Lisäksi kesällä palvelevat alkuperäinen maatilapubi Riihipub ja terassit.

Catering ja Tilausruokailut

Tarjoamme ryhmille tilauksesta herkullisia lähiruokalounaita. Voit tilata myös kahvittelut voileipäkakuilla tai brunssin aamupäivällä. Juhlatarjoilut ovat oman keittiön itsetehtyä lähiruokaa. Voit tilata maistuvat tarjottavamme myös omiin tiloihisi.

Vastuullisuus lähtee sydämestä

Paijalla vastuullisuus on kuin itsestään selvyys. Meillä vastuullinen toiminta on näkynyt jo aikojen alusta kulttuuriperintää kunnioittamalla rakennuksissa, maassa ja jopa Areenan juhlamenuissa. Tuotamme osan tarjoiltavasta ruoasta itse ja myös teemme sen itse, panostamme ruokahävikkiin ja tilallahan on oma signature dish!

Ohjaamme asiakkaitamme lajitteluun sekä sähkön ja veden kohtuulliseen käyttöön. Tilan sähkö on vihreää ja tulevaisuus tuo uusia, luontoa säästäviä innovaatioita myös Paijalle!

Yleisesti todeten edistämme Paijalla hyvinvointia, ihmisoikeuksia ja tasa-arvoa. Kiinnitämme erityistä huomiota kestävään ja vastuulliseen toimintaan

01

Kokous ja koulutus

Kokoustiloina Areena, Majatalo ja Menninkäisen Takkatupa. Lisäksi kesällä Riihipubi ja terassit. Meillä voit pitää myös kota- ja pellonreunakokoukset!

02 (1)

Saunat

Menninkäisen Savusauna on pehmeälöylyinen holvikaarisauna maan alla. Lisäksi perhesauna, sauna-mökki, kärrysauna…
Hääjuhlat ja juhlatarjoilu tilat Kanta-Hämeessä

Juhlat ja tilaisuudet

Järjestä ihanat ja itsesi näköiset maalaishäät Paijassa! Vietä ikimuistoiset synttärit, juhli syntymää ja elämän merkkipaaluja herkutellen pitopöydän antimilla!
Parisängyt ihanassa maalaistalossa

Majoitus

Majoita juhlaväki tai TYKY- porukka Paijan tilalle! Majatalo, Takkatupa ja Kanapiian Kammari ovat käytössä ympäri vuoden. Paijan tila tarjoaa myös kesäisin mökkimajoitusta ja pihaleirintää karavaanareille!