Saunat Paijalla

Tervetuloa
virkistymään !

Paijan tila on Forssan ja Loimaan välissä. Puhdasta ilmaa ja tilaa keskellä peltomaisemaa.

Maatilamajoitusta Hämeessä
ympäri vuoden!

Sauno sydämen kyllyydestä

Saunat Paijalla

Saunat Paijalla: Savusauna, perinnesauna, kärrysauna, saunamökki…

Tule saunomaan isolla tai pienemmällä porukalla, Paijan tilalta löytyy sauna jokaisen saunojan makuun!

Täydellinen paikka

Sauno sydämen kyllyydestä! Sauno isolla porukalla savusaunassa, perheen kesken perhesaunassa, alkuperäisessä Kärrysaunassa tai kahden pyllyn saunamökissä. Paijan tilalta löytyy sauna jokaisen saunojan mieleen. Kesällä pääset pulahtamaan joko lampeen, kylpykuutioon tai uima-altaaseen. 

Savusaunaan mahtuu kerralla 12 saunojaa ja ulkona, oman pienen lammen lisäksi, on kylpykuutio, jonne mahtuu reilusti kahdeksan henkilöä. Tilaa vaikka kärrysauna savusaunan pihalle, niin kiireisemmätkin pääsevät maistelemaan taatusti erityisiä löylyjä!

Paijan tilalla on yhteensä neljä erilaista saunaa. Kaikki neljä erilaista saunaa on varattavissa myös kimpassa, jolloin pääsette nauttimaan kunnon saunapläjäyksestä!

Saunat

Menninkäisen savusauna ja takkatupa

Savusauna koostuu kahdesta holvikaarellisesta rakennuksesta: Saunasta ja Takkatuvasta. Rakennukset ovat osittain maan alla. 

Savusauna on yhden holvikaaren rakennus. Lauteille mahtuu kerralla 12 saunojaa. Holvikaaren ansioista savusaunan löylyt ovat ainutlaatuiset; viipyilevän pehmeät. 

Pesutilassa on kaksi suihkua ja takkatupa toimii pukuhuoneena. Löylyistä pääset pulahtamaan suoraan pieneen lampeen tai kylpykuutioon, jonne mahtuu kerralla jopa 8 henkilöä! 

Takkatupa on kolmen holvikaaren rakennus, jonne voi tulla ennen saunomista vaikkapa kokoustamaan ja saunan jälkeen nauttia illanvietosta jopa 20 henkilön porukalla! 

Voit varata myös ainoastaan Takatuvan tunnelmalliseksi kokous- tilaksi tai illanviettoa varten. Ja kestitys oman tilan keittiöstä! 

Savusauna + Takkatupa hinta 490€ 

Sisältää. saunan ja takkatuvan käytön, kylpykuution ja pyyhkeet.

Perinnesauna

Perinteinen maalaissauna kuumavesipatoineen lämpiää koivuklapilla. Hirsirakenteisessa saunassa on iso ja hyvälöylyinen kivikiuas, jossa myös pesuvesi lämpiää padassa.

Pukuhuoneesta voit ihailla aitoa tulta ja päästä osallistumaan saunan lämmittämisen tunnelmaan.

Saunalla on kesäaikaan katettu uima-allas, joka sopii sekä aikuisille että lapsille. Uima-altaan vieressä on viihtyisä vilpola, missä kelpaa jäähdytellä löylyjen jälkeen. Saunaan mahtuu jopa 6 saunojaa kerralla, mutta voit toki varata sen vain itsellesikin.

Perinnesauna sijaitsee katseilta suojassa, omassa rauhassa. Saunanautinto on elämys, josta voi ammentaa voimia ja jatkaa saunan puhtaana lomamatkalle, seuraavaan työpäivään, kokoukseen… 

Perinteinen maalaissauna kuumavesipatoineen lämpiää klapeilla. 

Perhesauna ilman tilalla majoittumista hinta: alk. 50€ / alkava tunti (minimi 150€)
Perhesauna tilalla majoittujille hinta kesäkaudella: 25€ / alkava tunti.

”Menninkäiset saattavat pälyillä ihmisiä ikkunan tai puunrungon takaa.” Lähde: Wikipedia

Kärrysauna

Jos on kiire saunomaan, tämän saunan löylyt ovat vartissa valmiina! Tämä Suomen ensimmäinen liikkuva, mobiilisauna sisältää pienen terassin, pukutilan ja saunan. Vesi lämpiää samalla kuin saunakin. 

Kärrysaunan tukikohta on Menninkäisen Savusaunan vieressä, joten voit varata sen isommalle ryhmällesi savusaunan lisäksi samaan pihaan tai tilata pelkästään Kärrysaunan. 

Liikuteltava sauna kulkee traktorin perässä ja se on tilattavissa vaikka omalle pihallesi. 

Tiedustele kärrysaunan + kuljetuksen hintaa! 

”Menninkäiset voivat asua usein metsässä.” Lähde: Wikipedia

Kahden pyllyn sauna

Mainio minikohde pariskunnille, jotka haluavat viettää aikaa rauhassa kahdestaan saunoen. Saunaelämys vaikkapa morsiusparille! Nauti raikkaasta maalaismaisemasta terassilla virvokkeita siemaillen. 

Sauna on rakennettu pienen mökin yhteyteen ja saunaillan päätteeksi voi painua pehkuihin samaan rakennukseen. Herää aamulla virkistyneenä ja saunanraikkaana!

Voit tilata jääkaappiin iltapalaa ja aamiaiskorin tilan keittiöstä, joten nälkäkään ei pääse yllättämään. 

Sauna on ilmainen saunamökkiin majoittujille. Jos haluat käydä vain saunomassa kahden pyllyn saunassa, niin tiedustele hintaa!

”Menninkäiset liikkuvat vain öisin, sillä ne eivät välttämättä kestä päivänvaloa.” Lähde: Wikipedia

electric sauna heater with stones in the sauna

Paijan Maatila

Päivi ja Hannu Paija viljelevät maata Paijan maatilalla. Vielä vuoteen 2003 asti tilalla oli possujakin. Nyt viljellään viljaa. Tila elää tavallaan, vieraat kulkevat ajallaan. Juhla- ja kokoustilat, saunat ja majoitusta on tarjolla vieraille ympäri vuoden. Pitopöytä herkkuineen sekä alkoholitarjoilu järjestyvät myös.

Paijan maatila tarjoaa siis myös herkullista kestitsemistä tilan omasta keittiöstä, tilan omista antimista ja muista lähellä tuotetuista, puhtaista raaka-aineista. Keittiön filosofiana on Slow-food perinteitä kunnioittaen. Kaikki tehdään itse niin pitkälle, kuin se on mahdollista!

Paijan tilan keittiöstä toimitetaan mm. joulun alla perinteisiä joululaatikoita tilan ulkopuolellekin.

Kysy tilalla itse viljellystä ohrasta haudutettua puuroa!

01

Kokous ja koulutus

Kokoustiloina Areena, Majatalo ja Menninkäisen Takkatupa. Lisäksi kesällä Riihipubi ja terassit. Meillä voit pitää myös kota- ja pellonreunakokoukset!

02 (1)

Saunat

Menninkäisen Savusauna on pehmeälöylyinen holvikaarisauna maan alla. Lisäksi perhesauna, sauna-mökki, kärrysauna…
Hääjuhlat ja juhlatarjoilu tilat Kanta-Hämeessä

Juhlat ja tilaisuudet

Järjestä ihanat ja itsesi näköiset maalaishäät Paijassa! Vietä ikimuistoiset synttärit, juhli syntymää ja elämän merkkipaaluja herkutellen pitopöydän antimilla!
Parisängyt ihanassa maalaistalossa

Majoitus

Majoita juhlaväki tai TYKY- porukka Paijan tilalle! Majatalo, Takkatupa ja Kanapiian Kammari ovat käytössä ympäri vuoden. Paijan tila tarjoaa myös kesäisin mökkimajoitusta ja pihaleirintää karavaanareille!

Vastuullisuus lähtee sydämestä

Paijalla vastuullisuus on kuin itsestään selvyys. Meillä vastuullinen toiminta on näkynyt jo aikojen alusta kulttuuriperintää kunnioittamalla rakennuksissa, maassa ja jopa Areenan juhlamenuissa. Tuotamme osan tarjoiltavasta ruoasta itse ja myös teemme sen itse, panostamme ruokahävikkiin ja tilallahan on oma signature dish!

Ohjaamme asiakkaitamme lajitteluun sekä sähkön ja veden kohtuulliseen käyttöön. Tilan sähkö on vihreää ja tulevaisuus tuo uusia, luontoa säästäviä innovaatioita myös Paijalle!

Yleisesti todeten edistämme Paijalla hyvinvointia, ihmisoikeuksia ja tasa-arvoa. Kiinnitämme erityistä huomiota kestävään ja vastuulliseen toimintaan