Yhteystiedot

Varaukset ja tiedustelut

maanantai – perjantai 10:00 – 18.00

Varaukset & tiedustelut

Päivi Paija

050 569 6945

info@paija.fi

Laskutus (klo 17 jälkeen)

Hannu Paija

hannu@paija.fi
0500 53 2535

Vastaanotto kesällä

16:00 – 22:00

talvella sopimuksen mukaan

 

Sijainti kartalla

Paijan Maatilamajoitus

Köllintie 20,
32100 Ypäjä

Seuraa meitä

Paijan Maatila

Päivi ja Hannu Paija viljelevät maata Paijan maatilalla. Vielä vuoteen 2003 asti tilalla oli possujakin. Nyt viljellään viljaa. Tila elää tavallaan, vieraat kulkevat ajallaan. Juhla- ja kokoustilat, saunat ja majoitusta on tarjolla vieraille ympäri vuoden. Pitopöytä herkkuineen sekä alkoholitarjoilu järjestyvät myös.

Paijan maatila tarjoaa siis myös herkullista kestitsemistä tilan omasta keittiöstä, tilan omista antimista ja muista lähellä tuotetuista, puhtaista raaka-aineista. Keittiön filosofiana on Slow-food perinteitä kunnioittaen. Kaikki tehdään itse niin pitkälle, kuin se on mahdollista!

Paijan tilan keittiöstä toimitetaan mm. joulun alla perinteiset joululaatikot Loimaan City-markettiin asti.

Kysy tilalla itse viljellystä ohrasta haudutettua puuroa!

Vastuullisuus lähtee sydämestä

Paijalla vastuullisuus on kuin itsestään selvyys. Meillä vastuullinen toiminta on näkynyt jo aikojen alusta kulttuuriperintää kunnioittamalla rakennuksissa, maassa ja jopa Areenan juhlamenuissa. Tuotamme osan tarjoiltavasta ruoasta itse ja myös teemme sen itse, panostamme ruokahävikkiin ja tilallahan on oma signature dish!

Ohjaamme asiakkaitamme lajitteluun sekä sähkön ja veden kohtuulliseen käyttöön. Tilan sähkö on vihreää ja tulevaisuus tuo uusia, luontoa säästäviä innovaatioita myös Paijalle!

Yleisesti todeten edistämme Paijalla hyvinvointia, ihmisoikeuksia ja tasa-arvoa. Kiinnitämme erityistä huomiota kestävään ja vastuulliseen toimintaan