Juhlimme Äitejä su 8.5.2022

26 huhtikuun, 2022

On ehtinyt kulua kaksi vuotta siitä, kun edellisen kerran saimme kutsua äitejä läheisineen pöytäämme. Nyt viimeinkin, tervetuloa klo 12 alkaen Juhla-Areenalle lounastamaan! Haluamme tietenkin olla vastuullisia niin monella saralla kuin mahdollista, siksi ennakkoilmottautumiset ke 4.5. mennessä ovat tärkeitä. Saamme tehtyä juuri oikean määrän vastuullista, herkullista, paijalaista ruokaa.

Soita/viestillä 050 5696 945 tai sähköpostilla info@paija.fi. Hinnat 35,-/17.50 lapset 4-11v.

Äitienpäivälounas Juhla-Areenalla

JAA SOSIAALISESSA MEDIASSA

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Vastuullisuus lähtee sydämestä

Paijalla vastuullisuus on kuin itsestään selvyys. Meillä vastuullinen toiminta on näkynyt jo aikojen alusta kulttuuriperintää kunnioittamalla rakennuksissa, maassa ja jopa Areenan juhlamenuissa. Tuotamme osan tarjoiltavasta ruoasta itse ja myös teemme sen itse, panostamme ruokahävikkiin ja tilallahan on oma signature dish!

Ohjaamme asiakkaitamme lajitteluun sekä sähkön ja veden kohtuulliseen käyttöön. Tilan sähkö on vihreää ja tulevaisuus tuo uusia, luontoa säästäviä innovaatioita myös Paijalle!

Yleisesti todeten edistämme Paijalla hyvinvointia, ihmisoikeuksia ja tasa-arvoa. Kiinnitämme erityistä huomiota kestävään ja vastuulliseen toimintaan