Matkailuauto

Tunne vapaus, varaa unelmaloma pyörien päällä

Vuokraamalla matkailuauton meiltä saat maksimaalisen liikkumisvapauden. Lomaasi ei ole sidottu erilaisiin varauksiin (hotelli, lentokoneet, junat jne.) tai reittiaikatauluun vaan voit muuttaa suunnitelmia lomasi aikana mielesi mukaan, vaikkapa sään perusteella.

Lomalle "liikkuvalla mökillä"!

Vuokraamme Bürstner Ixeo Time Edition 30 asuntoautoa, joka on ylellisesti varusteltu juhlavuoden malli. Autossa matkustaa ja yöpyy mukavasti nelihenkinen perhe tai seurue. Ajoon tarvitset B-luokan ajokortin ja ikää vähintään 21 vuotta.

Auton varustuksiin kuuluu mm. alaslaskettava vuode, markiisi ja neljän polkupyörän teline.

Ei eläimiä!

Viikkohinnat:

talvi 1.1.-30.4. 699,-(hiihtolomavkot 750,-)

toukokuu 750,-

kesäkuu 19.6. asti 900,-

kesäsesonki 20.6.- 1.8. asti 1100,-

elokuu 900,-

syksy 699,-


KYSY MYÖS TARJOUKSIA!  

Vuokraus pääasiallisesti viikkovuokrausta, varsinkin sesonkiaikoina. Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Bürstner Ixeo time Edition 30 ihastuttaa selkeällä muotoilullaan, tarkoin harkitulla toiminnallisuudellaan ja ylävuoteella varustettujen puoli-integroitujen luokallaan. Se loistaa älykkäillä ratkaisuillaan, esimerkiksi erikoisleveällä ulko-ovella, joka tekee sisään- ja ulosmenemisen mukavammaksi. Tarjolla on puhdasta lomanautintoa – olettepa liikkeellä kaksistaan, perhekokoonpanolla tai hyvien ystävien kanssa.

MONET KÄTEVÄT IDEAT KUTEN ERITYISLEVEÄ ULKO-OVI JA PORTAATTOMASTI KORKEUSSÄÄDETTÄVÄ YLÄVUODE.

Matala alusta tuo lisää kantavuutta. Suurempi raideleveys taka-akselilla.
Lasikuitukatto parantaa suojaa raekuuroja ja talven vaikutuksia vastaan.
Premium XL – ulko-ovi, leveys 70 cm. Sisäpuolinen ulkoporras. Skyroof-kattoikkuna. Seisomakorkeus vähintään 197 cm. Lukittavat huoltoluukut. Huippumoderni kaasulämmitys. Ginger Teak – kalusteet korkeakiiltojulkisivuin. Sähkötoiminen ylävuode istuinryhmän yläpuolella. Jääkaappi 145 ltr.

Ominaisuudet

 • Paino: 3,500 kg.
 • Ulkomitat: 714 cm x 230 cm kork 300 cm.
 • Henkilömäärä: 4 vuodetta ja 4 Istuimet.
 • Nopeus: 100 km/h
 • Sähkölämmitys
 • Lattialämmitys
 • Markiisi
 • Pyöräteline
 • Peruutuskamera
 • TV
 • Navigaattori
 • Kuljettajan ja etumatkustajan istuimessa korkeus- ja kaltevuussäätö

TÄMÄ MALLI ON MONIPUOLINEN JA SUOSITTU. KAIKEN KRUUNAA SUURI TAKATALLI, JOHON SOPIVAT HELPOSTI AURINKOTUOLIT, PELIT JA KAIKKI MITÄ MATKALLASI TARVITSET.

Vuokraamalla matkailuauton meiltä saat maksimaalisen liikkumisvapauden. Lomaasi ei ole sidottu erilaisiin varauksiin (hotelli, lentokoneet, junat jne.) tai reittiaikatauluun vaan voit muuttaa suunnitelmia lomasi aikana mielesi mukaan, vaikkapa sään perusteella.

Sinun ei myöskään tarvitse miettiä majoituspaikkasi sijaintia ja etäisyyttä nähtävyyksistä, laskettelurinteistä, hiekkarannoista, vaellusreiteistä, kalastuspaikoista tai muista aktiviteeteistä vaan voit majoittua niiden välittömässä läheisyydessä tai liikkua helposti matkailuautolla ja vielä siten, että kaikki tarvittava on aina mukanasi. Matkailuautolla reissaat kätevästi myös sukulaiskierrokset ilman epämukavia majoitusjärjestelyjä.

Matkailuautomme on kattavasti varusteltu. Se on kuin hotellisviitti varusteltuna ylellisillä erillissängyillä, jotka ovat yhdisteltävissä yhdeksi, isommaksi sängyksi(tarvittaessa täkit ja tyynyt liinavaatteineen varusteltuna) enintään 4 hengelle. Autostamme löytyy myös suihku- ja wc-tilat, tasokas keittiö, jääkaappi, pakastin, mikroaaltouuni sekä televisio. Matkailuautossamme on runsaasti säilytystilaa, mm. iso takatalli. Lisäksi automme on varusteltu neljän polkupyörän pyörätelineellä, joten voit ottaa omat pyörät mukaan lomallenne.


Noutaessasi automme meiltä Ypäjältä, säilytämme oman autosi vuokrauksen ajan alueellamme.