Paijan Maatilamajoituksen
isäntäväki esittäytyy

Paijan Maatilamajoitus on Hannu ja Päivi Paijan elämäntyö.  He ovat hoitaneet tilaa vuodesta 1994 alkaen, ostettuaan maatilan pankilta. Alunperin heidän piti hankkia vain lisäpeltoa, samassa kaupassa tuli kuitenkin mukana joukko rakennuksia, joille piti kehittää uutta käyttöä.

EU-murrosten myötä yhdistelmäsikala-viljatilasta muuntui matkailuun suuntautunut viljatila. Jo ensimmäisenä kesänä käynnistyi majoitustoiminta 12. vuodepaikalla. Riihipub avattiin vuonna 1995, se oli laatujaan ensimmäinen maatilapubi Suomessa.

Noin kymmenen vuotta myöhemmin valmistui Juhla-Areena, johon mahtuu juhlimaan  220 henkeä yhteen yhtenäiseen juhlatilaan. Tällä hetkellä majoituskapasiteetti on noin 25 vuodepaikkaa.

Menninkäisen Savusauna valmistui vuonna 2006. Sen lauteille kipuaa jopa 30 henkeä, kahdessa erässä. Myrskyn kaatamat puut hyödynnettiin Kappelikodan rakentamisessa. Tila sopii erinomaisesti tunnelmallisiin illan viettoihin ja siellä voidaan suorittaa vaikka vihkiminen.

Maatalous näyttelee tärkeää roolia oman viljan viljelyn muodossa sekä isännän urakoinnin kautta. Kotimaisuus ja oman pellon tuotteet ovat olleet tilalla kunnia-asia aivan alusta lähtien.