PAIJAN MAATILAMAJOITUS

Saunamaailma

Paijan tilan saunat

Menninkäisen oma paikka! Täällä sielu lepää ja mieli rauhoittuu!

Paijan saunailtaan voi erinomaisesti yhdistää vaikkapa koulutus- tai kokouspäivän ohjelmapalveluineen, tai vain pitää omalla porukalla kunnolliset saunapirskeet!

paijan maatilamatkailu Menninkaistonttu

“Kovasti on touhuttu ja nyt pitää päästä kylpemään! Mutta, koska Menninkäinen on suht ujo kaveri, ei päivä saanutkaan paistaa kylpypaikkaan! Näin sai alkunsa Menninkäisen Savusauna, pehmeän pyöreälöylyinen holvikaarisauna maan alla”

Menninkäisen Savusauna-ja takkatupa

Savusauna koostuu kahdesta holvikaarellisesta rakennuksesta. Sauna on yhden kaaren ja takkatupa kolmen kaaren, osittain maan alainen rakennus.
Lauteille mahtuu kerralla 12 saunojaa ja ulkona, oman pienen lammen lisäksi, on kylpykuutio, jonne mahtuu reilusti kahdeksan henkilöä.

Koko saunan kapasiteetti on maksimissaan 30 hlöä.
Saunan löylyt ovat ainutlaatuisen viipyilevät holvikaaren ansiosta ja koska savusauna perinteisesti jättää saunojansa mustemmaksi kuin sinne mennessä, voi Menninkäiseltäkin saada toisen värityksen, niin halutessaan. Pesutilassa on kaksi suihkua ja takkatupa toimii pukuhuoneena. 

Takkatupa on muuntautumiskykyinen ja sinne voi tulla ennen saunomista myös kokoustamaan max 20 hlön porukalla tai viettämään juhlia ja illanviettoa.

Hinta 450,- sis. saunan, kylpykuution ja takkatuvan sekä pyyhkeen.

Lisäpalvelut

Perhesauna

Perinteinen maalaissauna kuumavesipatoineen lämpiää saunanautinnon tuojaksi perinteisesti koivuklapilla. Hirsirakenteisessa saunassa on iso ja hyvälöylyinen kivikiuas.

Pukuhuoneesta voit ihailla aitoa tulta, samalla pääset osallistumaan saunan lämmittämiseen.
Saunalla on kesäaikaan katettu uima-allas, joka käy sekä aikuisille että lapsille sekä viihtyisä vilpola altaan vieressä. Saunaan mahtuu jopa 6 saunojaa kerralla. 

Sauna sijaitsee katseilta suojassa, omassa rauhassa, joten saunanautinto on elämys, josta voi ammentaa voimia lomamatkalle, seuraavaan työpäivään, kokoukseen…

Hinta: 25,- 50min/huone/mökki 1-4hlöä majoittujilta. 
50,-/ alkava tunti ilman majoitusta, min.150,-.

Kärrysauna

Jos on kiire saunomaan, tämän saunan löylyt ovat vartissa valmiina!
Tämä Suomen ensimmäinen liikkuva,ei niin hämäläinen- sauna pitää sisällään pienen terassin, pukutilan ja saunan.
Vesi lämpiää samalla kuin saunakin. Kärrysaunan tukikohta on Menninkäisen Savusaunan vieressä, joten voit tilata sen isommalle ryhmällesi savusaunan lisäksi samaan pihaan tai varata pelkästään Kärrysaunan.

Liikuteltava sauna on tilattavissa vaikka pihallesi.

Hintatiedustelut Ota yhteyttä -sivun kautta.

Kahden Pyllyn sauna

Mainio minikohde pariskunnille, jotka haluavat viettää aikaa rauhassa kahdestaan saunoen ja nauttien raikkaasta maalaismaisemasta terassilla, virvokkeita siemaillen.

Sauna on rakennettu pienen mökin yhteyteen ja sauna-illan päätteeksi voi painua pehkuihin samaan rakennukseen ja herätä aamulla virkistyneenä.
Voit tilata jääkaappiin iltapalaa ja aamiaiskorin, joten nälkäkään ei pääse yllättämään.

Hinta: ilmainen mökkiläiselle, ilman majoitusta hintatiedustelu Ota yhteyttä -sivun kautta.

Nämä kaikki neljä erilaista saunaa on varattavissa myös kimpassa, jolloin pääsette nauttimaan kunnon sauna pläjäyksestä!