Saunat

Menninkäissauna sijaitsee maaseudun rauhassa, metsän reunassa.

Paijan saunailtaan voi erinomaisesti yhdistää vaikkapa koulutus- tai kokouspäivän ohjelmapalveluineen, tai vain pitää omalla porukalla kunnolliset saunapirskeet!

 

Menninkäissavusauna ja Takkatupa maan alla palvelee  n 30 hlö:n ryhmiä. Saunassa on kosteat löylyt ja reilunkokoiset suihkutilat. Ulkona voit nauttia kylpykuution lämmöstä talvella tai pulahtaa lampeen. Takkatuvasta löytyy myös WC-tilat ja minikeittiö.

       

Paijan maatilalta löytyy kaiken muun mukavan lisäksi myös aivan mahtavan hyvä perhesauna, todellinen keidas kuivien viljavainioiden keskellä. Kiuas kihisee vanhanajan hirsirakennuksessa, jossa kuuma vesi ammennetaan perinteiseen tyyliin kotapadasta. Sauna sijaitsee sopivasti mäen takana, suojassa katseilta ja aivan omassa rauhassa.

Yhdessä Paijan mökeistä on muuten niinkutsuttu ”kahden pyllyn sauna”, josta riemua repeää vaikkapa hääpareille eli vastanaineille.

Kesällä perhesauna on varustettu puhtaalla ja kirkasvetisellä uima-altaalla, jossa viihtyvät niin lapset kuin aikuisetkin. Saunojia voi kerralla olla perhesaunalla n. 15 henkilöä, joista puolet mahtuu lauteille.

  • Pyyhkeet sisältyvät palveluun
  • Ruoka voidaan tilata saunalle tai järjestää Juhla-Areenaan
  • Uima-allas vilvoittaa ja virkistää saunojia kesäisin

Ruokailu hoituu noutopöydästä, jossa tarjolla on itsevalmistettua kotiruokaa, sillä kaikenlaiset einekset ovat Paijalla pannassa. Pihaa maatilalla on sen verran ettei taatusti lopu kesken eikä Juhla-Areenaakaan voi ihan mitättömäksi sanoa.

Varaa sinäkin oma rauhaisa saunatuokiosi joko perheelle tai porukalle, ota yhteyttä meihin yhteydenotto-sivun lomakkeella.

Kommentointi on suljettu.