Juhla-Areena

Areenan yleisilme

Elämäsi juhlien pitopaikka

Areena, Paijan tilan juhlapaikka

Juhla-Areena on Paijan tilan suurin rakennus. Siellä järjestät vastaanoton häille, merkkipäiville ja monille muille tilaisuuksille. Tilaa ja paikkoja riittää runsaslukuisemmallekin vierasmäärälle ja pitopöytään aitoa lähiruokaa ja kunnon kahvit.

Juhla-Areenalle katettu, kiitosta kerännyt pitopöytä notkuu herkuista

Olemme saaneet erittäin paljon kiitosta viihtyisistä tiloista, laajasta maalaismaisemallisen kauniista pihapiiristä sekä aidosta, omassa keittiössä valmistetusta maalaislähiruuasta. Kannattaa maistaa!
Ruokatarjoilun suunnittelemisen avuksi voit tilata meiltä tästä listan valmiista tarjoiluvaihtoehdoista sähköpostiisi.  NYT myös mahdollisuus Areenan täyden oikeuden baariin!

Suuri sali sopii myös erinomaisesti toimittamaan vaikkapa tanssipaikan virkaa tarvittaessa, joten juhlaväki voi panna jalalla koreasti orkesterin tahdissa, jos niin halutaan.

Areenalla järjestettäviin häihin ja muihin juhliin on mahdollisuus vuokrata juhla-autoksi ’54 vuosimallin Cadillaccia.
Lemmikit eivät ole sallittuja sisällä Juhla-Areenalla allergisoivista syistä. Lemmikit ovat kuitenkin tervetulleita Juhla-Areenan terassille.

Erinomainen kokous- ja koulutustila
Koulutustilaisuus Juhla-Areenalla

Olipa kyseessä sitten yhdistyksen vuosikokous tai yrityksen koulutustilaisuus, löytyy Areenalta tarvittava välineistö tilaisuuden järjestämiseen. Hyvät tuolit kokous- tai koulutusväelle, fläppitaulu, piirtoheitin sekä cd-soitin äänentoistoineen ja videotykkeineen. Näiden avulla läsnäolijat näkevät esityslistat ja opetusvideot niin että tapahtuman tavoitteet saavutetaan varmasti ja vaivattomasti.

Asiakasiltohin voi vaikka tilata Ypäjän Musiikkiteatterin iloisen revyyn erilaisista näytelmistä.

  • kokousten, juhlien ym. tilaisuuksia varten  rakennettu areena
  • tilaisuuksien koko aina 220 henkeen asti
  • lämmin sisätila ympärivuotisessa käytössä

Järjestä sinäkin oma tilaisuutesi Areenalla! Kerro suunnitelmistasi meille yhteydenotto-sivulla niin tehdään niistä totta.

Voit myös soittaa ja varata ajan henkilökohtaiseen käyntiin numerosta 050-5696945 ma-pe 9.00-18.00.

Kommentointi on suljettu.