PAIJAN MAATILAMAJOITUS

Palvelut

Kun juhlasi ovat tärkeät, paikkasi on Paija.

Juhla-Areena on Paijan tilan suurin rakennus. Siellä järjestät vastaanoton häille, merkkipäiville ja monille muille tilaisuuksille. Tilaa ja paikkoja riittää runsaslukuisemmallekin vierasmäärälle ja pitopöytään aitoa lähiruokaa ja kunnon kahvit.

Menninkäisen oma paikka. Täällä sielu lepää ja mieli rauhoittuu!

Paijan saunailtaan voi erinomaisesti yhdistää vaikkapa koulutus- tai kokouspäivän ohjelmapalveluineen, tai vain pitää omalla porukalla kunnolliset saunapirskeet!

Elämäsi juhlat, firmasi tilaisuudet. Sydämellä!

Juhla-Areenalla onnistuvat kokous- ja koulutuspäivät sujuvasti yhtenäisessä tilassa. Silti pääset helposti myös ryhmätyöskentelytilaan ja käytössäsi on videotykki, fläppitaulu ja nopea nettiyhteys. Ruokailut sujuvat oman keittiön lähiherkuilla ja taukoulkoilu on helppo toteuttaa.

Majoitusta Ypäjällä, keskellä eteläisintä Suomea.

Paijalta löytyy majoitustiloja eri tarpeisiin ja erilaisille kokoonpanoille, myös Kylpyläosakkeessa Ikaalisissa.

Tunne vapaus, varaa unelmaloma pyörien päällä!

Vuokraamme uutuuttaan kiiltävää Bürstner Ixeo Time Edition 30 asuntoautoa, joka on ylellisesti varusteltu juhlavuoden malli. Auto sopii hyvin neljälle hengelle, esimerkiksi perheen lomareissulle.

Auton varustuksiin kuuluu muun muassa alaslaskettava vuode, markiisi ja neljän polkupyörän teline.

Paijan Maatilamajoitus sijaitsee Ypäjällä, maaseudun rauhassa.
Paijan tilan iso piha suosii varsinkin kesäisiä häitä ja syntymäpäiviä, tilaa ja avaruutta riittää tietysti yhtä hyvin kesäisen matkailijan iloksi. Lapsetkin viihtyvät Paijalla kun on pihaa missä kirmata turvallisesti.