PAIJAN MAATILAMAJOITUS

Juhla-areena

Paijan tilan Juhla-areena

Elämäsi juhlien pitopaikka, Areena, Paijan tilan juhlapaikka.

Juhla-Areena , aikaisemmassa käytössä varastohalli, on yhtenäinen juhlatila jopa 200 hlölle. Siellä järjestät vastaanoton häille, juhlat syntymäpäiväsankarille, juhlit syntymää tai muistelet mennyttä elämää ja aikaa. Kokoukset ja koulutukset ovat suosittuja Juhla-Areenan tilaisuuksia juhlatilan hyvän akustiikan ansiosta.  Juhlien keskipiste on pitopöydässä tarjoiltava aito, oman keittiön lähiruoka.

Tilaisuuden hinnoittelussa meillä on tapana ilmoittaa vain yksi hinta, joka sisältää kaiken: ruoan, astiat sekä tarjoilun. Palvelemme asiakkaitamme niin kauan kuin tarvitaan, sopimuksen mukaan.

Slow Food -keittiöfilosofiamme perustana on ollut puhtaat ja tuoreet raaka-aineet jo yli pari vuosikymmentä. Suosimme lähituottajien tarjontaa: tuoretta kalaa, joka on saanut kasvaa lähivesissä, lihaa, tuoreita vihanneksia ja juureksia.

Autamme hääjuhlien järjestämisessä parhaan kykymme mukaan. Lähistöllä sijaitsevat Kukkaboksi tai terjenkukka , joista voit tilata juhlavat, kauniit kukka-asetelmat juhliisi.

paijan maatilamatkailu Menninkaistonttu

“Menninkäinen eleli tyytyväisenä Köllin kylässä nauttien puhtaista lähi-alueilla viljellyistä ja tuotetuista viljoista, perunasta, juureksista ja lihasta, välillä käyden kalassa naapurikunnissa. Menninkäinen oli kulinaristi ja piti paljon huolta ystävistään ja valmisti heille erilaisia suussa sulavia makuelämyksiä, joita he nauttivat ilakoiden ja juoden hyvää viiniä palanpainikkeeksi. Tänäkin päivänä Menninkäinen heittelee taikapölyä iloisten ihmisten hääjuhlissa, syntymäpäivillä ja saa juhlaväen viihtymään Paijan Juhla-Areenalla monissa juhlissa ja illanvietoissa!”

Kesän parhaat juhlapäivät myydään nyt!

Suuri juhlatila muunneltavissa tilaisuuksiisi!

Juhla-Areenan yhtenäinen, esteetön sali on mainio paikka järjestää erilaisia tilaisuuksia perhejuhlista yrityksen koulutuspäiviin. Areenalle mahtuu juhlimaan max 220 henkeä ja kokoustamaan sopii 80, jolloin kaikki näkevät valkokankaalle tulevan esityksen tykistä wlanin kautta.

Juhlatarjoilut ovat oman keittiön itsetehtyä lähiruokaa niin pitkälle kuin mahdollista. Tarjoilun sisältöön asiakas voi vaikuttaa niin paljon kuin haluaa, meille asiakas on etusijalla.

Voit tilata maistuvat tarjottavamme myös omiin tiloihisi.

Tilausruokailut

Tarjoamme ryhmille tilauksesta herkullisia lähiruokalounaita. Voit tilata myös kahvittelut voileipäkakuilla tai brunssin aamupäivällä.

Teemalliset juhlat

Kerro Sinä tarinasi meille, toteutetaan se yhdessä!
Jokainen tilaisuus on henkilökohtainen. Suunnittelemme sen räätälöidysti asiakkaamme kanssa henkilökohtaisesti
Voit valita menun myös esim. tästä: ”Maalaiselämää, Boheemi Kosketus tai Villiä Unelmaa

Meiltä myös erilaisia kakkuvaihtoehtoja.

Juhla-Areenalle pääsee myös pyörätuolilla.
Tarvittaessa myös alkoholioikeudet

Catering

Kerro Sinä tarinasi meille, toteutetaan se yhdessä!
Voit valita menun myös esim. tästä: ”Maalaiselämää, Boheemi Kosketus tai Villiä Unelmaa”

Juhla-Areenalle pääsee myös pyörätuolilla.
Tarvittaessa myös alkoholioikeudet!

Juhla-Areenan palveluihin yhdistettävissä myös Menninkäissavusauna 450,- 

Majoitus alk. 33,-/hlö tai koko Majoitustalo 450,-

Luonto- tai melontaretkiä Erärengin matkassa.
Kokous- ja koulutuspaketteja, majoituksella tai ilman.

Tervetuloa monipuolisten makuelämysten maailmaan!

Juhlamyynti avoinna arkisin klo 10-18