PAIJAN MAATILAMAJOITUS

Juhla-areena

Paijan tilan Juhla-areena

Elämäsi juhlien pitopaikka, areena, Paijan tilan juhlapaikka.

Juhla-Areena on Paijan tilan suurin rakennus. Siellä järjestät vastaanoton häille, merkkipäiville ja monille muille tilaisuuksille. Tilaa ja paikkoja riittää runsaslukuisemmallekin vierasmäärälle ja pitopöydässä tarjoillaan aitoa lähiruokaa ja jälkiruoaksi maittavat kahvit. 

Tilaisuuden hinnoittelussa meillä on tapana ilmoittaa vain yksi hinta, joka sisältää kaiken: ruoan, astiat sekä tarjoilun. Palvelemme asiakkaitamme niin kauan kuin tarvitaan ilman lisäkuluja. Henkilökunnan määrän mitoitamme tilaisuuden, vierasmäärän ja tilan vaatimusten mukaan.

Palvelumme perusta ovat puhtaat ja tuoreet raaka-aineet, olleet jo yli pari vuosikymmentä. Suosimme lähituottajien tarjontaa: tuoretta kalaa joka on saaanut kasvaa lähivesissä, lihaa, tuoreita vihanneksia ja juureksia.

paijan maatilamatkailu Menninkaistonttu

“Menninkäinen eleli tyytyväisenä Köllin kylässä nauttien puhtaista lähi-alueilla viljellyistä ja tuotetuista viljoista, perunasta, juureksista ja lihasta, välillä käyden kalassa naapurikunnissa. Menninkäinen oli kulinaristi ja piti paljon huolta ystävistään ja valmisti heille erilaisia suussa sulavia makuelämyksiä, joita he nauttivat ilakoiden ja juoden hyvää viiniä palanpainikkeeksi. Tänäkin päivänä Menninkäinen heittelee taikapölyä iloisten ihmisten hääjuhlissa, syntymäpäivillä ja saa juhlaväen viihtymään Paijan Juhla-Areenalla monissa juhlissa ja illanvietoissa!”

Kesän parhaat juhlapäivät myydään nyt!

Suuri juhlatila muunneltavissa tilaisuuksiisi!

Juhla-Areenan yhtenäinen, esteetön sali on mainio paikka järjestää erilaisia tilaisuuksia perhejuhlista yrityksen koulutuspäiviin. Areenalle mahtuu juhlimaan max 220 henkeä ja kokoustamaan sopii 80, jolloin kaikki näkevät valkokankaalle tulevan esityksen tykistä wlanin kautta.

Juhlatarjoilut ovat oman keittiön itsetehtyä lähiruokaa niin pitkälle kuin mahdollista. Tarjoilun sisältöön asiakas voi vaikuttaa niin paljon kuin haluaa, meille asiakas on etusijalla.

Voit tilata maistuvat tarjottavamme myös omiin tiloihisi.

Tilausruokailut

Tarjoamme ryhmille tilauksesta herkullisia lähiruokalounaita. Voit tilata myös kahvittelut voileipäkakuilla tai brunssin aamupäivällä.

Teemalliset juhlat

Kerro Sinä tarinasi meille, toteutetaan se yhdessä!
Jokainen tilaisuus on henkilökohtainen. Suunnittelemme sen räätälöidysti asiakkaamme kanssa henkilökohtaisesti
Voit valita menun myös esim. tästä: ”Maalaiselämää, Boheemi Kosketus tai Villiä Unelmaa

Meiltä myös erilaisia kakkuvaihtoehtoja.

Juhla-Areenalle pääsee myös pyörätuolilla.
Tarvittaessa myös alkoholioikeudet!

Catering

Kerro Sinä tarinasi meille, toteutetaan se yhdessä!
Voit valita menun myös esim. tästä: ”Maalaiselämää, Boheemi Kosketus tai Villiä Unelmaa”

Juhla-Areenalle pääsee myös pyörätuolilla.
Tarvittaessa myös alkoholioikeudet!

Juhla-Areenan palveluihin yhdistettävissä myös Menninkäissavusauna 450,- 

Majoitus alk. 33,-/hlö tai koko Majoitustalo 450,-

Luonto- tai melontaretkiä Erärengin matkassa.
Kokous- ja koulutuspaketteja, majoituksella tai ilman.

Tervetuloa monipuolisten makuelämysten maailmaan!

Juhlamyynti avoinna arkisin klo 10-18