Juhlat ja kokoukset, majoituksella!
PAIJAN MAATILAMAJOITUS
Juhlat ja kokoukset, majoituksella!
Elämäsi juhlat, firmasi tilaisuudet. Sydämellä!
PAIJAN MAATILAMAJOITUS
Elämäsi juhlat, firmasi tilaisuudet. Sydämellä!
Majoitusta Ypäjällä, keskellä eteläisintä Suomea.
PAIJAN MAATILAMAJOITUS
Majoitusta Ypäjällä, keskellä eteläisintä Suomea.
Saunomalla rennoksi – Menninkäisen Savusauna
PAIJAN MAATILAMAJOITUS
Saunomalla rennoksi – Menninkäisen Savusauna
Tunne vapaus, unelmaloma pyörien päällä!
PAIJAN MAATILAMAJOITUS
Tunne vapaus, unelmaloma pyörien päällä!
Viihtyisä kylpyläosake Ikaalisissa!
PAIJAN MAATILAMAJOITUS
Viihtyisä kylpyläosake Ikaalisissa!
Edellinen
Seuraava


Lämpimästi tervetuloa!

Kantahämäläistä Slow Foodia elämäsi tilaisuuksiin

Paijan palveluihin kuuluvat majoitus, juhlapalvelut omalla lähiruokakeittiöllä, Menninkäisen Savusauna joka lämpiää mystisesti maan alla sekä Ikaalisten Kylpyläosakkeen ja neljän henkilön matkailuauton vuokraus.

Paijan Maatilamajoitus tarjoaa monipuoliset puitteet. Samasta paikasta saat majoituksen, ruokailut, juhlatilan ja saunamaailman paljuineen. Meillä on helppo järjestää erilaisia juhlia esimerkiksi häät ja sukujuhlat sekä yritysten ja yhdistysten kokous- ja koulutustilaisuudet.

Työmatkalaiset viihtyvät hyvin pidemmänkin aikaa Paijan Majoitustalossa, jossa on iso tupakeittiöä ja viisi makuuhuonetta. Paijalla on tilaa hengähtää raskaankin työpäivän jälkeen. Tänne voi tulla vaikka pidemmäksi aikaa etätöihin.

Paijan palveluihin kuuluu myös catering-palvelu, jolloin saat lähiruokakeittiömme herkut myös omiin tilaisuuksiisi. Kauttamme voit vuokrata asuntoauton, jos haluat tutustua kotimaan muihin kohteisiin perheesi kanssa.

Vastuullisuus ja kestävä matkailu ovat tärkeitä argumenttejamme. Kierrätämme ahkerasti, käytämme lähialueiden tuotteita aina, kun se on mahdollista ja opastamme myös asiakkaitamme säästämään sähköä ja vettä.  Käytämme tiloissamme biologisia ja ekologisia puhdistustuotteita. 

paijan maatilamatkailu juhla-areena

JUHLAT JA KOKOUKSET

Juhlatila

Paijan Juhla-Areenalla järjestät vastaanoton häille, merkkipäiville ja monille muille tilaisuuksille. Tilaa ja paikkoja riittää runsaslukuiselle vierasmäärälle max. 220 hlöä. Pitopöydässä aitoa lähiruokaa ja kantahämäläistä Slow Foodia. Jälkiruoaksi kunnon kahvit.

paijan maatilamatkailu savusauna

SAUNAT

Saunamaailma

Paijan saunailtaan voi erinomaisesti yhdistää vaikkapa koulutus- tai kokouspäivän ohjelmapalveluineen, tai vain pitää omalla porukalla kunnolliset saunapirskeet!

Saunojien käytössä on kesäaikaan katettu uima-allas ja ympäri vuoden puulämmitteinen palju.

paijan maatilamatkailu majoitus

MAJOITUS

Majoitu maalla

Saatavilla viihtyisää aamiaismajoitusta suuremmallekin porukalle tai reissutyöläisille. Majoitustalossa on tilaa kokata ja oleskella. Viisi majoitushuonetta ja yhteiset wc/suihkutilat luovat yhteisöllisyyttä. Talo on varattavissa ympäri vuoden.

Sijaitsemme 5 km päässä Ypäjän Hevosopistolta.

paijan maatilamatkailu asuntoauto

VUOKRAUS

Matkailuauto

Tunne vapaus! Varaa unelmaloma pyörien päällä. Vuokraa uudehko matkailuauto, jossa matkustaa ja yöpyy mukavasti nelihenkinen perhe tai seurue.

Ajoon tarvitset B-luokan ajokortin ja kuljettajalle ikää 21 vuotta.

Viihdytään maalla

Paijan Maatilamajoitus sijaitsee Ypäjällä, maaseudun rauhassa.
Paijan tilan iso piha suosii varsinkin kesäisiä häitä ja syntymäpäiviä, tilaa ja avaruutta riittää tietysti yhtä hyvin kesäisen matkailijan iloksi.

Helsinkiin, Turkuun ja Tampereelle on matkaa noin 1 tunti.

 

 Lapsetkin viihtyvät Paijalla, kun on pihaa, missä kirmata turvallisesti.

Isäntä ja emäntä auttavat myös löytämään lähiseudulta mukavaa tekemistä.

Hevostelu ja golf ovat mahdollisuuksia, jotka löytyvät läheltä.

Paijan Maatilamajoituksen isäntäväki esittäytyy

Paijan Maatilamajoitus on Hannu ja Päivi Paijan elämäntyö.  He ovat hoitaneet tilaa vuodesta 1994 alkaen, ostettuaan maatilan pankilta. Alunperin heidän piti hankkia vain lisäpeltoa, samassa kaupassa tuli kuitenkin mukana joukko rakennuksia, joille piti kehittää uutta käyttöä.

EU-murrosten myötä yhdistelmäsikala-viljatilasta muuntui matkailuun suuntautunut viljatila. Jo ensimmäisenä kesänä käynnistyi majoitustoiminta 12. vuodepaikalla. Riihipub avattiin vuonna 1995, se oli laatujaan ensimmäinen maatilapubi Suomessa.

Noin kymmenen vuotta myöhemmin valmistui Juhla-Areena, johon mahtuu juhlimaan  220 henkeä yhteen yhtenäiseen juhlatilaan. Tällä hetkellä majoituskapasiteetti on noin 25 vuodepaikkaa.

Menninkäisen Savusauna valmistui vuonna 2006. Sen lauteille kipuaa jopa 30 henkeä, kahdessa erässä. Myrskyn kaatamat puut hyödynnettiin Kappelikodan rakentamisessa. Tila sopii erinomaisesti tunnelmallisiin illan viettoihin ja
siellä voidaan suorittaa vaikka vihkiminen.

Maatalous näyttelee tärkeää roolia oman viljan viljelyn muodossa sekä isännän urakoinnin kautta. Kotimaisuus ja oman pellon tuotteet ovat olleet tilalla kunnia-asia aivan alusta lähtien.