PAIJAN MAATILAMAJOITUS
Juhlat ja kokoukset, majoituksella!
PAIJAN MAATILAMAJOITUS
Elämäsi juhlat, firmasi tilaisuudet. Sydämellä!
PAIJAN MAATILAMAJOITUS
Majoitusta Ypäjällä, keskellä eteläisintä Suomea.
PAIJAN MAATILAMAJOITUS
Saunomalla rennoksi – Menninkäisen Savusauna
PAIJAN MAATILAMAJOITUS
Tunne vapaus, unelmaloma pyörien päällä!
PAIJAN MAATILAMAJOITUS
Viihtyisä kylpyläosake Ikaalisissa!
Edellinen
Seuraava
Slider

kantahämäläistä slow foodia elämäsi tilaisuuksiin

Lämpimästi tervetuloa!

Paijan palveluihin kuuluvat majoitus, juhlapalvelut omalla lähiruokakeittiöllä, Menninkäisen Savusauna mystisesti maan alla sekä Ikaalisten Kylpyläosakkeen ja neljän henkilön matkailuauton vuokraus.

Paijan Maatilamajoitus tarjoaa monipuoliset puitteet, kun järjestät juhlia, häät, sukujuhlat, kokous-, koulutus- tai muistotilaisuuksia.
Samasta paikasta saat majoituksen, ruokailut, tilat eri toimintoihin, saunomiset, hääsviitin jopa kahdelta eri paikkakunnalta ja voit myös vuokrata asuntoauton, kun haluat tutustua muuhunkin Suomeen vaikka perheesi kanssa.

Monipuolinen majoitustalomme palvelee edullisesti isoine tupakeittiöineen myös työmatkalaisia. Paijalla on tilaa hengähtää raskaankin työpäivän jälkeen.

Paijan palveluihin kuuluu myös catering-palvelu, jolloin saat lähiruokakeittiömme herkut myös omiin tilaisuuksiisi.

paijan maatilamatkailu juhla-areena

JUHLAT JA KOKOUKSET

Juhla-areena

Juhla-Areena on Paijan tilan suurin rakennus. Siellä järjestät vastaanoton häille, merkkipäiville ja monille muille tilaisuuksille. Tilaa ja paikkoja riittää runsaslukuisemmallekin vierasmäärälle ja pitopöytään aitoa lähiruokaa ja kunnon kahvit.​

paijan maatilamatkailu savusauna

SAUNAT

Saunamaailma

Paijan saunailtaan voi erinomaisesti yhdistää vaikkapa koulutus- tai kokouspäivän ohjelmapalveluineen, tai vain pitää omalla porukalla kunnolliset saunapirskeet!

paijan maatilamatkailu majoitus

MAJOITUS

Majoitu maalla

Viihtyisää Gasthouse-tyylistä majoitusta suuremmallekin porukalle tai reissutyöläisille. Majoitustalossa on tilaa kokata ja oleskella. Viisi majoitushuonetta ja yhteiset wc/suihkutilat luovat yhteisöllisyyttä. Talo on varattavissa sekä kesäisin että talvella.

paijan maatilamatkailu asuntoauto

VUOKRAUS

Matkailuauto

Tunne vapaus! Varaa unelmaloma pyörien päällä. Vuokraa uudehko matkailuauto, jossa matkustaa ja yöpyy mukavasti nelihenkinen perhe tai seurue. Ajoon tarvitset B-luokan ajokortin ja vähintään ikää 21 vuotta.

Viihdytään maalla

Sauna kuuluu olennaisena osana maatilan miljööseen ja varsinkin lapset ovat innoissaan uima-altaasta. Maan alle rakennnetusta holvikattoisesta Menninkäissavusaunasta on tullut ryhmien suosikki.

Vieressä on kolmella holvikaarella varustettu Menninkäistakkatupa, jossa on tilat vaikkapa illanvietolle tai kokoukselle. Isäntä ja emäntä auttavat myös löytämään lähiseudulta mukavaa tekemistä. Hevostelu ja golf ovat mahdollisuuksia, jotka löytyvät läheltä.

Paijan Maatilamajoitus sijaitsee Ypäjällä, maaseudun rauhassa.
Paijan tilan iso piha suosii varsinkin kesäisiä häitä ja syntymäpäiviä, tilaa ja avaruutta riittää tietysti yhtä hyvin kesäisen matkailijan iloksi. Lapsetkin viihtyvät Paijalla kun on pihaa missä kirmata turvallisesti.

Paijan Maatilamajoituksen isäntäpari on Hannu ja Päivi Paija, jotka luotsaavat Paijaa yhdessä ja välillä kahden lapsensakin kanssa. Tila on ollut heillä vuodesta 1994 asti, ostettuaan sen pankilta.

Alunperin yhdistelmäsikala-viljatilasta kehkeytyi EU-murrosten myötä matkailuun suuntautuva viljatila, jonne ensimmäisistä 12 vuodepaikasta kasvoi majoitus- ja juhlapaikka elämyssaunoineen. Tällä hetkellä majoituskapasiteetti on noin 30 paikkaa ja juhlimaan mahtuu 220 henkeä yhteen yhtenäiseen tilaan. Menninkäissavusaunan lauteille kipuaa jopa 30 henkeä, kahdessa erässä.

Maatalous näyttelee tärkeää roolia oman viljan viljelyn muodossa sekä isännän urakoinnin kautta. Kotimaisuus ja oman pellon tuotteet ovat olleet tilalla kunnia-asia aivan alusta lähtien.